Foredrag om mestring, samarbeid og klimaendringer med Børge Ousland

Børge Ousland holder et bredt utvalg av foredrag hvor han deler erfaringer fra sin karrière som polfarer, fotograf og gründer.

Du kan glede deg til nye perspektiver, fantastiske historier og utrolige bilder fra den villeste og vakreste naturen i verden.

Oppdag hvordan du finner motivasjonen til å mestre enhver utfordring.

BOOK FOREDRAG

I foredragene sine tar Børge Ousland opp spennende emner som eventyrlyst, samarbeid, lidenskap og engasjement. Med en unik evne til å engasjere tar han deg med på en farefull og fantastisk reise over isen. Bli med på de eventyrlige og farefulle ekspedisjonene hans, en opplevelse fullspekket av viktig lærdom.

Mot alle odds – foredrag om mestring og eventyrlyst

  • I løpet av sine år som polfarer har Børge Ousland måttet mestre mange krevende situasjoner. Enten det har vært tøffe værforhold eller manglende forsyninger, har han vært nødt til å takle ekstreme utfordringer.
  • Børge inviterer deg med på en spektakulær visuell opplevelse, med fantastiske skildringer og historier fra de tallrike ekspedisjonene hans. Bli med på et dypdykk i tema som eventyrlyst, planlegging, klimaendringer, entusiasme, samarbeid, – og hvordan man klarer det umulige.
  • I dette foredraget deler Børge sine erfaringer, samt bilder og videoer fra ekspedisjonene.

Kalde fakta – øyenvitne til klimaendringene

  • Børge er en av få som har sett klodens klimaendringer på kloss hold, med egne øyne.
  • I løpet av sine nærmere tretti år med ekspedisjoner har han sett hvordan naturen har endret seg. Isen smelter, havet stiger og polene blir stadig varmere.
  • Bli med på et dagsaktuelt foredrag om et viktig tema.
  • Bildene og videoene han presenterer i foredraget er i seg selv en reise inn i en skjør og uforglemmelige verden full av sterke inntrykk.

Foredrag med Børge Ousland

Isbjørn, frostskader og is som smelter i mørket. Etter å ha overlevd noen av de vanskeligste forholdene på jorden - ofte alene -  vil Børge vise deg hva man kan oppnå ved å legge frykten bak seg. 

Lær hvordan du finner motivasjonen din, selv i de mest håpløse situasjoner. 

Børge Ousland holder foredrag på norsk eller engelsk.  Foredragene kan tilpasses tematisk.

Varighet tilpasses mellom 15 og 75 minutter.

Et foredrag med Børge Ousland gir deg:

  • Et viktig og tidsaktuelt budskap om klimaendringer.
  • Fargerike og spennende fortellinger om eventyrlige ekspedisjoner.
  • En engasjert og dyktig formidler.

I mer enn 30 år har Børge foretatt banebrytende ekspedisjoner i Arktis og Antarktis – ekspedisjoner som tøyer grensene for det man trodde var mulig. Han gjennomførte historiens første solo-ekspedisjon til Nordpolen uten etterforsyninger, og han var den første som krysset Antarktis alene. Han er også en anerkjent fotograf og har mottatt flere internasjonale priser for sine ekspedisjoner og filmer.

Arktis er i endring, drivis og isbreer smelter i raskt tempo. Som øyenvitne til de dramatiske endringene formidler Børge hva som skjer med klimaet.

Nå er han i gang med et nytt prosjekt – krysningen av de 20 største isbreene i verden. Her skal han og franskmannen Vincent Colliard dokumentere hva som skjer med verdens isbreer i et klimaperspektiv.

Les HVA ANDRE SIer om FOREDRAGENE TIL BØRGE OUSLAND

"Børge Ousland ga en times foredrag, eller rettere billedreise, med presise og beskrivende kommentarer. Noen humoristiske innslag krydret presentasjonen, så vel som filmsnutter innimellom bilder og fortelling. En saklig, men samtidig fargerik, beretning om hans eventyrlige ekspedisjoner."

Spesialrådgiver, Harald Johan Bergmann

Næringslivets sikkerhetsorganisasjon


Børge Ousland var en populær foredragsholder på vår årlige reiselivskonferanse på Helgeland. Han fortalte om sin gründervirksomhet ifm Manshausen i Steigen og kunne gi mange gode tips ifht det å være gründer, midt i blinken for alle reiselivsbedriftene i salen. Børge fikk 4,7 poeng av 5 mulige på evalueringen av konferansen. Vi kan absolutt anbefale han videre.

Gunn Johansen, Reg.ansvarlig

Helgeland Reiseliv AS

I really want to thank you for the inspiring presentation. It had a great impact on our people and it was exactly the outcome we were looking for.


Mindset is everything!

Andreea Vasili

Spendesk

Book ET FOREDRAG MED BØRGE OUSLAND

Kontakt Børge Ousland for å booke et inspirerende foredrag om dagsaktuelle tema som for eksempel klimaendringer eller mestring og samarbeid.